DE GROENE TUIN

Welkom bij De Groene Tuin | Kinderopvang en BSO

De Groene Tuin is een kinderdagverblijf gevestigd in Rotterdam met 4 locaties. Onze kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang.

“In het weefsel van Rotterdam, met trots geworteld op vier verschillende locaties, bloeit De Groene Tuin op als een kinderdagverblijf gewijd aan het koesteren van groei, spelen en leren. Onze betrokkenheid bij de bouw van deze oases van zorg en vreugde is een bron van immense trots.
Wij hebben met toewijding en vakmanschap gebouwd, niet alleen fysieke structuren neergezet, maar een omgeving gecreëerd waar kinderen gedijen. Met specialisatie in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang vormen wij meer dan een kinderdagverblijf; wij zijn de architecten van herinneringen, ontdekkingen en vriendschappen.

De trots die wij voelen is geworteld in het besef dat elke steen die is gelegd, elk kleurrijk hoekje en elk speelse klaslokaal een bijdrage levert aan de groei van kinderen. Wij geloven in de kracht van zorgvuldig gebouwde omgevingen om een impact te hebben op de jonge geesten die hier leren en spelen.

Met liefde voor ons werk en een diepe verbondenheid met de gemeenschap, kijken wij uit naar de voortzetting van onze rol als hoeders van De Groene Tuin. Hier bloeien niet alleen bloemen, maar ook de toekomstige generaties die hier leren, ontdekken en groeien.

Pascal van Driel Directeur