Over ons

Oprichting

WIJ ZIJN VAN DRIEL BOUW

Bouw- en adviesbureau Van Driel Bouw B.V is opgericht in januari 2010. Ons hoofdkantoor staat in Barendrecht, Zuid-Holland. Bij ons vindt u een bundeling van specialismen om u te begeleiden in het hele bouwproces. U heeft steeds één deskundig aanspreekpunt. Dat houdt de lijnen kort en het proces efficiënt.

Met Van Driel Bouw B.V. kiest u voor directe kennis en ervaring aan zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant van het bouwproces. Die ervaring strekt zich uit over kantoorgebouwen, bedrijfspanden, winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen, openbare gebouwen, gevangenissen, kerken, scholen en woningen in alle sectoren. In transformatie, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling. Onze kostendeskundigen en projectmanagers hebben ook ervaring met internationale projecten. Geen project is voor ons te klein of te groot.

Ons pand

WAAROM VAN DRIELBOUW?

Ontzorgen

Begeleiden

Adviseren

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en begeleiden en adviseren u tijdens het hele bouwproject. Om te beginnen maken we samen een stappenplan, altijd in samenspraak met u en op basis van uw wensen. Na een uitvoerige analyse en inventarisatie komen we met een duidelijk voorstel en ontwerp. Hierin is ook een offerte opgenomen, waarin alle kosten inzichtelijk zijn gemaakt. Als we het samen eens zijn, maken we een tijdsplanning van de uit te voeren bouwfases. En dan gaan we voor u aan de slag.

Onze mensen zijn deskundigen in hun vakgebied. Maar ze weten ook precies wat ze aan elkaar hebben en wat nodig is om gezamenlijk als professioneel team te opereren. Gedurende het hele bouwproces wordt er met u gecommuniceerd: de voortgang wordt besproken en op continue basis aan u teruggekoppeld. Ook de planning wordt steeds nauwkeurig in de gaten gehouden.

Wij realiseren uw bouwplannen van A tot Z. Neem contact met ons op en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Eigenaar: Pascal van driel

Wij hebben tevreden klanten bij: