Over ons

Oprichting

WIJ ZIJN VAN DRIEL BOUW

Bouw- en adviesbureau Van Driel Bouw B.V is opgericht in januari 2010. Ons hoofdkantoor staat in Barendrecht, Zuid-Holland. Bij ons vindt u een bundeling van specialismen om u te begeleiden in het hele bouwproces. U heeft steeds één deskundig aanspreekpunt. Dat houdt de lijnen kort en het proces efficiënt.

Met Van Driel Bouw B.V. kiest u voor directe kennis en ervaring aan zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant van het bouwproces. Die ervaring strekt zich uit over kantoorgebouwen, bedrijfspanden, winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen, openbare gebouwen, gevangenissen, kerken, scholen en woningen in alle sectoren. In transformatie, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling. Onze kostendeskundigen en projectmanagers hebben ook ervaring met internationale projecten. Geen project is voor ons te klein of te groot.

Ons pand

WAAROM VAN DRIELBOUW?

Ontzorgen

Begeleiden

Adviseren

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en begeleiden en adviseren u tijdens het hele bouwproject. Om te beginnen maken we samen een stappenplan, altijd in samenspraak met u en op basis van uw wensen. Na een uitvoerige analyse en inventarisatie komen we met een duidelijk voorstel en ontwerp. Hierin is ook een offerte opgenomen, waarin alle kosten inzichtelijk zijn gemaakt. Als we het samen eens zijn, maken we een tijdsplanning van de uit te voeren bouwfases. En dan gaan we voor u aan de slag.

Onze mensen zijn deskundigen in hun vakgebied. Maar ze weten ook precies wat ze aan elkaar hebben en wat nodig is om gezamenlijk als professioneel team te opereren. Gedurende het hele bouwproces wordt er met u gecommuniceerd: de voortgang wordt besproken en op continue basis aan u teruggekoppeld. Ook de planning wordt steeds nauwkeurig in de gaten gehouden.

Wij realiseren uw bouwplannen van A tot Z. Neem contact met ons op en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Eigenaar: Pascal van driel

Certificeringen en keurmerken​

VCA** certificaat

Procedures en checklists volgen wij al jaren. Nu toch bekroond met een mooi certificaat, net op de valreep van 2021 een VCA**!

“Wanneer een opdrachtgever bouwwerkzaamheden uitbesteedt, rekent hij erop dat de aannemer de nodige expertise aan de dag legt. Niet alleen wat betreft het uitvoeren van de opdracht, maar ook op het niveau van het waarborgen van de veiligheid, de gezondheid en het milieu. Zowel van het bedrijf als van de medewerkers mogen we hieromtrent dan ook een ruime kennis verlangen. Om dit te garanderen hanteren wij in Nederland het VCA**. De term VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat moet dan ook de veiligheid op de werkplek verbeteren door ervoor te zorgen dat de verschillende partijen bewust zijn van de gevaren om zich heen en hoe ze met die gevaren om horen te gaan. Een VCA-certificaat geeft bovendien ook aan dat het bedrijf aan de noodzakelijke veiligheidseisen voldoet en biedt dus extra garanties aan de klant. Omdat zo’n VCA-certificaat steeds voor een vaste periode wordt toegekend (zo ook wij nog en et op de valreep van 2021), is men er steeds zeker van dat het bedrijf op de hoogte is van de meest actuele en de relevantste veiligheidsregelgeving. Vooral in de bouwsector is het belang van dergelijke certificaten dan ook erg groot.”

Erkend leerbedrijf

Opleiden is investeren in de toekomst. Daarom is Van Driel Bouw B.V. een erkend leerbedrijf. Jonge mensen die een bouwopleiding volgen via een Regionaal Opleidings Centrum (ROC) Da Vinci College, Bouwmensen, Praktijkonderwijs of via het RIBO (restauratiebranche) worden begeleid, krijgen de kans zich bij ons te ontplooien en de opgedane theoretische kennis in de praktijk te brengen. Bijkomend voordeel is, dat kennis van de nieuwste technieken sneller binnen het bedrijf wordt geïntroduceerd. Om leerlingen praktisch te kunnen begeleiden hebben wij binnen ons bedrijf 3 leermeesters aangesteld. Gemiddeld leiden wij op deze wijze 3 leerlingen per jaar op.

Stages
Daarnaast biedt Van Driel Bouw B.V. indien mogelijk graag ruimte voor stages en afstudeeropdrachten. Zo hebben in de afgelopen jaren verschillende leerlingen van het VMBO-onderwijs een zogenaamde snuffelstage bij ons gevolgd. Ook voor MBO-ers en HBO-ers zijn er verschillende mogelijkheden voor onderzoeksopdrachten of stageplaatsen, op kantoor of op de bouwplaats. Innovatie, verbeteringen en creativiteit worden hiermee in het gehele bedrijf gestimuleerd. Uiteraard worden deze opdrachten onder begeleiding uitgevoerd, gedurende een vooraf vastgestelde periode. Alleen erkende leerbedrijven mogen opleiden. SBB (voorheen Fundeon) heeft de wettelijke taak om bedrijven te erkennen en te begeleiden. Een door SBB erkend leerbedrijf voldoet aan de eisen die door de sector worden gesteld aan de uitvoering van de beroepspraktijkvorming.