Diensten

"Kleine of grote projecten, niets is ons te gek"

RENOVATIE & TRANSFORMATIE

Renovatie of transformatie van bestaande gebouwen is onze specialiteit. U kunt bij ons terecht voor advies en overleg over de transformatie van een monumentaal pand, een andere bestemming voor uw kantoorgebouw of de verbouwing van uw woning. Veel bestaande gebouwen voldoen niet meer aan de huidige eisen voor energieverbruik, comfort en uitstraling. Samen met u kijken we of we uw pand kunnen renoveren of zelfs een hele nieuwe functie kunnen geven die helemaal in deze tijd en bij uw wensen past. Dat vraagt een andere, creatievere manier van werken. Bij transformatie of renovatie is goed advies over de juiste aanpak extra belangrijk. We combineren hiervoor onze kennis en ervaring op bouwtechnisch, ontwerptechnisch, organisatorisch, ruimtelijk en economisch vlak. Met een scherp oog voor detail realiseren onze vakmensen al uw wensen.

NIEUWBOUW

Van Driel Bouw B.V. bouwt ook ‘taylor-made’. Een uniek proces waarin u als opdrachtgever echt alle vrijheid heeft. Zo maakt u uw woning of bedrijfspand helemaal naar uw eigen idee en binnen uw eigen budget. Wij vertalen uw specifieke wensen naar de bouwvoorbereiding en realisatie.

Een nauwe samenwerking tussen de ontwerper/ontwikkelaar en bouwer zorgt voor een soepel bouwproces. Bij ons legt u dit hele proces in één ervaren hand. Onze mensen zijn niet alleen specialisten in hun vakgebied, maar ook een hecht en professioneel team. En u wordt natuurlijk tijdens het hele proces op de hoogte gehouden van de voortgang en de planning. We realiseren tenslotte samen met u uw ideale pand op maat.

BOUWTEAM

Het bouwteam is een samenwerking tussen opdrachtgever, eventueel zijn adviseurs en Van Driel Bouw BV, waarbij wij als uitvoerende adviseur aan de tekentafel aanschuiven. In een vroeg stadium is er nauwe afstemming met alle betrokken partijen. Tijdens de ontwerpfase geven wij ons deskundige advies en delen wij ons ervaring over het realiseren van bouwwerken. Het benutten van onze kennis en expertise heeft voordelen voor de opdrachtgever. 

Tijdens de voorbereiding en uitwerking van het bouwplan denken wij onder andere mee over de kosten, detaillering en uitvoerbaarheid. Wat resulteert in een compleet programma van eisen (PvE), kwaliteit en een reële planning. Wanneer er geen wijzigingen zijn op het PvE is er geen meerwerk. Het bouwproject komt op een efficiënte wijze tot stand en de opdrachtgever heeft invloed op het resultaat.

Er is een gezamenlijk doel, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan!

PROJECTONTWIKKELING

Van Driel Bouw B.V. ontwikkelt ook projecten voor eigen rekening en risico. Of we ontwikkelen projecten voor de eigenaar/gebruikers. Omdat we nauw samenwerken met alle andere disciplines binnen ons bedrijf, kunnen we als projectontwikkelaar snel en efficiënt werken. In het ontwerp houden we al rekening met de realisatie binnen alle gestelde technische, financiële en ruimtelijke randvoorwaarden. Zo kunnen we snel schakelen en inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Elke locatie en elk soort (bestaand) vastgoed heeft zijn eigen kracht. Onze kwaliteit is om die kracht optimaal te benutten. Door alle partijen actief bij het ontwikkelproces te betrekken, leveren we hoogstaande ontwerpen, met een hoge bouwkundige kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau.