PROJECT MAES NOTARISSEN

MAES is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. 

Wij zijn verheugd en vereerd dat Maes Notarissen ons heeft gekozen voor de constructie van hun nieuwe kantoor. Deze samenwerking heeft niet alleen onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap benadrukt, maar heeft ook geleid tot de succesvolle realisatie van een notarisruimte die voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Vanaf de eerste fase van het project hebben we ons gericht op het begrijpen van de unieke behoeften van Maes Notarissen en hebben we nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat hun visie volledig werd gerealiseerd. Het resultaat is een moderne en efficiënte werkruimte die niet alleen de professionele uitstraling van Maes Notarissen weerspiegelt, maar ook een stimulerende omgeving biedt voor hun team en cliënten.

Ons team heeft zich ingezet voor transparante communicatie, strikte kwaliteitscontroles en tijdige oplevering om ervoor te zorgen dat het project soepel verliep. Het is onze overtuiging dat de nieuwe faciliteit niet alleen een weerspiegeling is van ons vakmanschap, maar ook een tastbaar bewijs van het vertrouwen dat Maes Notarissen in ons heeft gesteld.

Wij zijn dankbaar voor deze kans om deel uit te maken van het succesverhaal van Maes Notarissen en kijken ernaar uit om verdere samenwerkingen aan te gaan die resulteren in hoogwaardige bouwproject.