PROJECT ROBEY ROTTERDAM

ROBEY SPORTSWEAR
is een Nederlandse sportkledingfabrikant en -leverancier. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is opgericht in 1947. Robey staat vooral bekend om zijn voetbal- en hockeykleding, evenals andere sportartikelen en accessoires. Ze leveren sportkleding aan zowel amateurs als professionele sportteams. Wij zijn verheugd dat Robey Sportswear ervoor heeft gekozen om de bouw van hun bedrijf aan ons toe te vertrouwen. Door deze samenwerking hebben we niet alleen de kans gekregen om onze expertise en toewijding aan hoogwaardige bouwprojecten te tonen, maar hebben we ook kunnen bijdragen aan het creëren van een state-of-the-art faciliteit die de visie en ambities van Robey weerspiegelt.

Ons team is trots op de succesvolle afronding van dit project, dat niet alleen voldoet aan, maar overtreft de verwachtingen van Robey Sportswear. De nauwe samenwerking gedurende het bouwproces heeft ons in staat gesteld om efficiënt te werken en aan te passen aan specifieke behoeften en vereisten. Van het ontwerp tot de oplevering hebben we gestreefd naar vakmanschap, duurzaamheid en functionaliteit.

De keuze van Robey Sportswear om met ons samen te werken, getuigt van het vertrouwen in onze capaciteiten en ons vermogen om complexe bouwprojecten met succes af te ronden. We zijn er trots op deel uit te maken van het proces dat heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een moderne en inspirerende werkplek voor het bedrijf.

Wij waarderen de samenwerking met Robey Sportswear en zijn ervan overtuigd dat de nieuwe faciliteit een solide basis zal bieden voor hun voortdurende groei en succes in de toekomst