Project De Groene Tuin Rotterdam

Omvang: 500m2
Transformatie van kantoor naar kinderdagverblijf. Tijdens deze werkzaamheden hebben we de complete elektra installatie, water installatie, data installatie en luchtbehandeling ge├źngineerd, geleverd en gemonteerd. De complete indeling is aangebracht doormiddel van metalstud wanden met isolatie. Tevens zijn in de wanden nieuwe kozijnen met glas gemonteerd en kozijnen met deuren, daarbij is rekening gehouden met vingerbescherming strippen. Alle bestaande bouwkundige wanden en nieuwe wanden zijn gestukadoord, voorzien van glasvlies behang en geheel gesausd. Alle plafond zijn voorzien van systeem plafonds incl. nieuwe led panelen verlichting en led spots. Alle verlichting is voorzien van aanwezigheid sensoren. Verder hebben we alle vloeren voorzien van PVC en plinten. Er zijn tijdens het project nieuwe keukens geleverd en gemonteerd en nieuwe toiletgroepen gerealiseerd. In de buiten gevel zijn drie nieuwe buitengevel kozijnen gemonteerd om te kunnen voldoen aan de gevraagde regelgeving.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.