MAATSCHAPPELIJK - ZORG SECTOR

STAR SHL gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren zij beeldvormend- en functieonderzoek uit, zoals röntgen, echo’s en oogfoto’s, en doen zij onderzoek naar hart- en longfuncties.

Hun trombosedienst begeleidt jaarlijks ruim 20.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Hun locaties voor bloedafname en andere onderzoeken zitten verspreid over Zuidwest Nederland, en als het nodig is, komen zij bij de mensen thuis. Met trots kijken wij terug op het project waarin wij het kantoor van deze gerenommeerde partij mochten bouwen.

Het vertrouwen dat zij in ons stelden, is voor ons een bron van immense waardering. Van de eerste steen tot het laatste detail, hebben wij met toewijding en vakmanschap gewerkt om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook de identiteit en visie van deze bijzondere organisatie weerspiegelt.

Het is een eer geweest om hun vertrouwde bouwpartner te zijn, en wij zijn dankbaar voor de gelegenheid om samen te werken aan het verwezenlijken van hun visie. Het gebouw dat nu staat, is meer dan slechts een fysieke structuur; het is een tastbaar resultaat van samenwerking, expertise en gedeelde trots.

Als bouwteam zijn wij dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van deze organisatie, en wij kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in de toekomst.