Project Hillegersberg Rotterdam

In dit project is gekozen om tijdens de renovatie ook de woning volledig te isoleren denk hierbij aan het dak isoleren, de wanden isoleren door middel van voorzetwanden, de begane grond vloer isoleren vanuit de onderzijde tussen de houten balklaag. Alle bestaande gevel kozijnen zijn voorzien van isolatie glas.

De woning is uitgebreid met een riante uitbouw zowel aan de zijkant van de woning als de achterkant van de woning is er een uitbouw geplaats. Deze in traditioneel uitgevoerd met heipalen (buispaaltjes) funderingsbekisting met een broodjes vloer, daaroverheen ligt een betonnen vloer. Wandenzijn opgebouwd met HSB wanden en metselwerk. Alle nieuwe en bestaande wanden zijn gestukadoord en gesausd, bestaande en nieuwe kozijnen zijn geheel geschilderd. De bestaande vloeren zijn voorzien van een nieuwe dekvloer dmv hout en vezelplaten. We hebben ook in de completen woning de installaties vervangen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Project Hillegersberg Rotterdam