Project Krallingen Rotterdam

Deze prachte woning aan de Hoflaan in Rotterdam hebben we totaal mogen renoveren. Tijdens de renovatie ook de woning volledig te isoleren denk hierbij aan het dak isoleren, de wanden isoleren door middel van voorzetwanden, de begane grond vloer isoleren vanuit de onderzijde tussen de houten balklaag. Alle bestaande gevel kozijnen zijn voorzien van isolatie glas.

DE volledige indeling is op de schop gegaan zo is op de begane grond een gigantische woonkamer gecrieërd met aansluiten een leef keuken. Verder een nieuwe studeer/werkkamer en toilet. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers gemaakt voorzien van een eigen badkamer.

De complete installatie is vervangen zowel de elektrotechnische, water, gas, riool, mechanische ventilatie installatie.

Alle nieuwe en bestaande wanden zijn gestukadoord en gesausd, bestaande en nieuwe kozijnen zijn geheel geschilderd van binnen en buiten. Verder hebben we in de achter zijde 3 gigantische openslaande deuren geplaatst aansluiten aan de tuin. De bestaande vloeren zijn voorzien van een nieuwe dekvloer dmv hout en vezelplaten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Project Krallingen Rotterdam