Project Spaanse polder Rotterdam

Tijdens dit project hebben we het volgende verzorgd. We zijn gestart met het bestaande kantoor gedeerd volledig te slopen. Hierna hebben we diverse constructieve aanpassingen uitgevoerd ter behoeven van de nieuwe indeling waar de trap van de begane naar de eerste verdieping verplaats moest worden. Hier moest de bestaande trapsparing constructief dichtgemaakt worden en een nieuwe trapgat gemaakt worden, dit nieuwe trapgat moest gezaagd worden in de bestaande betonvloer. Verder moesten er ook diverse staalconstructie gemonteerd worden om de nieuwe luchtbehandeling kasten aan te kunnen bevestigen.

Tijdens de renovatie hebben we het bestaande dak compleet geisoleerd vanuit de binnenzijde van het dak, hier is gekozen voor spuitisolatie. Het geheel stukadoren van alle wanden, leveren en monteren van behang en saus en schilderen. Het aanbrengen van toiletgroepen, het aanbrengen van een kleedkamer voor de werknemers. Het aanbrengen van nieuwe constructieve wanden, metalstudwanden en ook systeemwanden met glas/schuifdeuren Het aanbrengen van een systeemplafond. Leveren en monteren van keukens en pantry’s. In zijn geel aanleggen van een E-installatie incl. data. De installatie W is rechtstreeks ingekocht en wij hebben ze wel gecoördineerd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Project Spaanse polder Rotterdam

Oude situatie

Nieuwe situatie